Запис на консультацію

Залиште інформацію про себе і отримайте консультацію від Medeus

Графік роботи
колл-центру:

Пн-Пт: 8.00—21.00
Сб: 9.00—16.00
Нд: вихідний

Чати підтримки

whatsapp Whatsapp telegram Telegram

Політика конфіденційності

1. Загальні положення

Політика конфіденційності клініки "MEDEUS" визначає умови та правила використання веб-сайту клініки "MEDEUS" (далі - "Сайт"). Ця політика розроблена відповідно до законодавства України про захист персональних даних, інформації та інших відповідних нормативних актів.

Метою затвердження даної Політики конфіденційності є захист та забезпечення конфіденційності персональних даних клієнтів клініки "MEDEUS", включаючи користувачів Сайту, а також конфіденційної інформації, що містить особисті дані. Політика також регулює доступ, передачу та обробку конфіденційної інформації, якою володіє клініка "MEDEUS".

Ця Політика застосовується до всіх користувачів Сайту та програм (клієнтів), включаючи незареєстрованих користувачів (тих, хто не має облікового запису на Сайті), а також користувачів із різними видами облікових записів, що мають доступ до Сайту. Термін "обліковий запис" означає сукупність інформації про клієнта та дані авторизації (логін, пароль).

2. Види оброблюваних персональних даних

Під час користування сервісами Сайту, Компанія обробляє наступні дані користувача:

Дані, надані користувачем:

  • Дані, заповнюючи реєстраційні форми та користуючись сервісами.
  • Файли cookie.
  • IP-адреса користувача.
  • Параметри та налаштування інтернет-браузера (User-agent).

Компанія обмежує збір тільки тих персональних даних, які свідомо та добровільно надає користувач для використання сервісів Сайту (наприклад, ім'я, прізвище, логін, пароль, електронна адреса, телефонний номер, дата народження, стать тощо). Збір цих даних відбувається відповідно до вимог законодавства та згоди користувача на їх обробку, як вказано у цій Політиці.

Компанія також отримує дані статистики відвідувань сайту (наприклад, з'єднання, трафік, браузер користувача, дату, час, тривалість роботи в мережі та знаходження на сайті). Крім того, Компанія фіксує вхід користувача в систему, не обробляючи та не зберігаючи інші відомості про його мережеву поведінку.

Важливо зауважити, що Компанія обмежує збір інформації лише тим мінімальним обсягом, який необхідний для виконання запитів суб’єкта персональних даних. Крім того, Компанія не збирає дані, що підпадають під специфічні вимоги законодавства, такі як інформація про расове чи етнічне походження, політичні переконання, релігійні вірування, членство в організаціях чи засудження до кримінального покарання (згідно із Законом України "Про захист персональних даних" № 2297-VI від 01.06.2010 р.).

3. Обробка персональних даних

Користувацькі персональні дані обробляються та зберігаються в дата-центрах, де розташовано обладнання, що забезпечує нормальне функціонування сервісів Сайту. Ця обробка та зберігання персональних даних здійснюються у Базі даних або в окремій таблиці Бази даних Сайту.

4. Цілі обробки / використання персональних даних

Персональні дані використовуються для надання Інтернет-сервісів Сайту, обміну інформацією та отримання новин, а також для ведення відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до законів України, таких як «Про захист персональних даних», «Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних та Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних стосовно органів нагляду та транскордонних потоків даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», а також відповідно до Правил використання Сайту та інших нормативних актів, що регулюють діяльність Компанії.

5. Термін зберігання персональних даних

Термін зберігання персональних даних обмежується періодом, необхідним для їх обробки.

Після припинення статусу користувача Сайту, що настає при видаленні облікового запису, його персональні дані автоматично вилучаються.

6. Використання файлів cookie

Cookie представляє собою текстовий файл або набір файлів, що містять невеликий обсяг інформації. Ці файли відправляються веб-браузеру та зберігаються на пристрої користувача, такому як комп'ютер, мобільний телефон чи інший пристрій, яким користувач користується для відвідування Сайту.

Cookie можуть бути постійними, що зберігаються на комп'ютері до моменту їхнього видалення користувачем, або тимчасовими/сесійними, які зберігаються лише до закриття браузера. Крім того, файли cookie можуть бути основними, встановленими безпосередньо Сайтом, або сторонніми, встановленими іншими веб-сайтами.

Звертаємо увагу на наступне:

  • Дані файлів cookie оновлюються при кожному повторному відвідуванні Сайту користувачем.
  • Більшість веб-браузерів автоматично дозволяють зберігання файлів cookie на пристрої користувача за замовчуванням.
  • Відключення файлів cookie може призвести до обмеження доступу до опублікованих матеріалів та/або неповноцінного функціонування сервісів Сайту.

Компанія звертає особливу увагу на комфорт користувачів і застосовує файли cookie для аналізу їхньої поведінки, вподобань та інтересів. Цей аналіз допомагає Компанії вдосконалити взаємодію з Сайтом, визначити найзручніший інтерфейс та навігацію Сервісу.

Враховуючи класифікацію Міжнародної торгової палати (International Chamber of Commerce), Компанія користується наступними категоріями файлів cookie:

1. Необхідні файли cookie:

   - Використовуються для навігації користувача на веб-сторінці та доступу до певних сервісів (наприклад, захищених сторінок, реєстрації та авторизації).

   - Запам'ятовують попередні дії користувача протягом тієї ж сесії.

2. Експлуатаційні файли cookie:

   - Підсумовують інформацію про використання Сайту (час перебування, найбільш відвідувані сторінки, ефективність рекламних кампаній тощо).

   - Зберігаються на пристрої користувача між сеансами веб-браузера.

3. Функціональні файли cookie:

   - Використовуються для збереження параметрів і конфігурацій на пристрої користувача між сеансами веб-браузера.

   - Дозволяють переглядати відео, брати участь в інтерактивних заходах та взаємодіяти з соціальними мережами.

4. Цільові файли cookie:

   - Використовуються для надання контенту, який може цікавити користувача.

   - Зберігаються на пристрої користувача між сеансами веб-браузера, управляють цільовою рекламою та оцінюють ефективність рекламних кампаній.

Слід відзначити, що Сайт може ділитися цією інформацією з іншими сторонами, включаючи медіа-клієнтів, рекламодавців та партнерів, з метою забезпечення якісної таргетованої реклами.

Компанія використовує файли cookie від сторонніх сервісів та аналітичних сервісів для оперативної доставки якісного зображення та детального аналізу контенту на Сайті. Сервіси, такі як Instagram, Telegram, YouTube, WhatsApp та інші, є власністю сторонніх компаній, які можуть використовувати файли cookie на пристроях користувачів під час їхнього взаємодії з Сайтом. 

У випадку, якщо користувач не згоден із використанням файлів cookie або свідомо видаляє всі файли cookie зі свого веб-браузера, при подальших відвідинах Сайту користувачеві буде знову запропоновано увімкнення та використання файлів cookie.

Інформація про користувачів, яка отримується за допомогою файлів cookie, не передається чи не продається у відкритому доступі. Ця інформація є виключною власністю Компанії.

7. Взаємодія Сайту з іншими ресурсами

Під час використання користувачем сервісів на сторінках Сайту можуть включатися коди інших Інтернет-ресурсів та третіх осіб, що може призводити до передачі Ваших даних цим ресурсам. Таким чином, ці Інтернет-ресурси можуть отримувати та обробляти інформацію про Ваші відвідування цих сторінок, а також інші дані, які передає браузер користувача.

Використання інших сервісів Компанії є необхідним для швидкого аналізу відвідувань сайту, внутрішньої та зовнішньої оцінки відвідуваності, глибини перегляду та активності користувачів. Отримані дані від цих сервісів Компанія не зберігає та не обробляє.

Зазначається, що у разі, якщо користувач з будь-якої причини не бажає, щоб вказані сервіси мали доступ до його персональних даних, він може власноруч вийти зі свого аккаунта чи профілю і очистити файли cookie через свій браузер.

8. Безпека неповнолітніх

Сайт не призначений для осіб, які не досягли повноліття.

9. Взаємодія Компанії з третіми особами стосовно персональних даних

Компанія не здійснює передачу персональних даних третім особам, крім випадків, коли така передача є вимогою законодавства, на прохання суб’єкта персональних даних або в інших випадках, викладених в законодавстві України та в даній Політиці. Компанія розуміє, що особиста інформація є цінністю і невід’ємним змістом, у тому числі, особистих немайнових прав будь-якої фізичної особи, і тому вживає всіх можливих заходів для захисту особистої інформації користувачів, добровільно й усвідомлено переданої останніми Компанії.

На Сайті можуть бути посилання на інші веб-сайти (в інформаційних і / або рекламних цілях). При переході користувачем за посиланням на інші веб-сайти дію цієї Політики на такі сайти не поширюватиметься.

10. Приватність дій суб'єкта персональних даних на веб-ресурсі

Інформація про активність користувачів на Сайті, що пройшла через мережу або електронну пошту, захищена відповідно до законодавства. Іншими словами, Компанія не порушує конфіденційність "активності" користувача під час використання ним сервісів Сайту ніяким чином.

11. Безпека особистої інформації

Компанія використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Незважаючи на усі зусилля, Компанія не може гарантувати абсолютну безпеку від будь-яких загроз, що виникають за межами її контролю.

Компанія приділяє велику увагу виконанню всіх обов'язків з дотримання конфіденційності та використовує технічні та організаційні заходи безпеки. Це робиться для запобігання несанкціонованому або незаконному розголошенню або обробці інформації та даних, а також для уникнення їх випадкової втрати, знищення чи пошкодження.

12. Умови отримання доступу до особистих даних

Правила отримання доступу до особистих даних третіх осіб визначаються умовами згоди, яку користувач надає власнику своїх особистих даних для їх обробки, або відповідно до вимог законодавства.

Отримання користувачем інформації про себе є безкоштовним.

13. Права особи, що надала свої особисті дані

Суб'єкт персональних даних має права, визначені Законом України "Про захист персональних даних" № 2297-VI від 01.06.2010 р., і включають наступне:

  1. Бути проінформованим про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) власника чи розпорядника персональних даних або подавати доручення для отримання цієї інформації уповноваженим особам, за винятком випадків, встановлених законом.
  2. Отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, включаючи відомості про третіх осіб, яким передаються ці дані.
  3. Мати доступ до своїх персональних даних.
  4. Отримувати відповідь стосовно обробки персональних даних протягом тридцяти календарних днів з моменту отримання запиту, за винятком випадків, передбачених законом, та отримувати вміст таких персональних даних.
  5. Подає вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних.
  6. Подає вмотивану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних, якщо вони обробляються незаконно чи є недостовірними.
  7. Захищає свої персональні дані від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення чи пошкодження.
  8. Подає скарги на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду.
  9. Застосовує засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних.
  10. Вносить застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних при наданні згоди.
  11. Відкликає згоду на обробку персональних даних.
  12. Знає механізм автоматичної обробки персональних даних.
  13. Захищається від автоматизованого рішення, яке має правові наслідки. Для вирішення будь-яких питань, пов'язаних з особистими даними, звертайтеся до Компанії.

14. Зміни в Політиці

Цю Політику можуть періодично змінювати та доповнювати без попереднього повідомлення користувача, включаючи випадки зміни вимог законодавства.

Прохання періодично переглядати цю Політику для ознайомлення з можливими змінами або доповненнями.

З повагою,

Медичний центр «MEDEUS»

Зв’язатися
Бажаєте безкоштовну консультацію?
Мислицька Ірина
Медична директорка, лікарка-терапевтка 1-ї категорії